Ramadan en Eid-ul-Adha

Ramadan

De Heilige maand Ramadan staat voor de deur en iedereen weet dat er in de Ramadan goede daden vermenigvuldigen tienvoudige.
Om deze redenen willen wij ons ook dit jaar hard inzetten om arme mensen te voorzien van voedselpakketten (€30,- voor een voedselpakket). Onze doel is het verspreiden van 1000 voedselpakketten.

De Profeet Sallalahu ‘alaihi wasalam heeft gezegd: “Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn beloning is evenveel als die van degene die vast…” (Ahmed – Sahih)

Wie helpen wij?
Met de steun van haar donateurs, kan Maroc Relief duizenden arme mensen voeden in deze speciale maand. De voedselpakketten worden voornamelijk verdeeld onder de meest behoeftigen zoals de allerarmsten, weduwen, wezen, ouderen, gehandicapten, vluchtelingen en slachtoffers van humanitaire rampen. Daarnaast biedt Maroc Relief Nederland de donateurs de mogelijkheid om de armen te verblijden met een geschenk of om een weeskind te sponsoren.

Zakaat Al Fitr
Zakaat Al Fitr is een verplichte donatie voor moslims aan het einde van de vastenmaand ramadan. Doneer vandaag nog uw zakaat Al Fitr. Maroc Relief zorg er dan samen met haar partnerorganisaties voor dat dit tijdig bij de weeskinderen, gehandicapten en ouderen in Marokko terecht komt om ook een fijne Aid Al Fitr te kunnen vieren.

 

1376471_549873341749920_1770847528_n

Eid-ul-Adha

Tijdens Eid-ul-Adha en de drie daaropvolgende voorgeschreven dagen worden de offerdieren geslacht, waarna het vlees wordt verdeeld onder de armen.

U kunt een heel offerdier doneren, meerdere of een halve offerdier.

Prijs voor een heel offerdier is 150 euro.

[wc_quick_donation selected_value=”692″]