Ramadan & Feestdagen

MOMENTEN VAN EXTRA LIEFDADIGHEID

Tijdens de maand Ramadan en de feestdagen (Einde van Ramadan en het Offerfeest) draait het om saamhorigheid. Omkijken naar de hulpbehoevenden is essentieel tijdens deze dagen. Stichting Maroc Relief probeert de pijn tijdens deze dagen extra te verlichten door naast de hulpbehoevenden te staan.

Tot de stichting Maroc Relief klassiekers behoren de liefdadigheidsprojecten Ramadan Pakketten en Eid-Outfits die jaarlijks uitgedeeld worden in verschillende gebieden in Marokko.

Bij het uitdelen van de Ramadan Pakketten en de Eid-Outfits focust stichting Maroc Relief op kwetsbare gezinnen. Dit zijn bijvoorbeeld arme gezinnen met een weeskind in hun midden, alleenstaande moeders en gezinnen met kinderen met special needs.

Help jij ons dit jaar ook weer om zoveel mogelijk blij gezichten te toveren? Of organiseer jij een gezellige iftar en wil je een liefdadigheid steunen? Geef het door, we komen graag met je in contact!

ONZE RAMADAN PROJECTEN

Ramadanpakketten 2024

“Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn zonden worden hierdoor vergeven. Hij zal worden gered van het Vuur en zijn beloning is evenveel als die van degene die vast zonder dat er iets van de beloning van de vastende af gaat.”
96.9%
Verhoogd: €4846,00
Doel: €5000,00

Dagelijks Iftar voor daklozen in Marrakesh – 2024

Dit jaar ondersteunt Maroc Relief dak- en thuislozen met een maand lang gratis iftarmaaltijden die aangeboden worden door onze lokale partnerorganisatie.
78.2%
Verhoogd: €2815,00
Doel: €3600,00

Eid-ul-Fitr Outfit 2024

Schep vreugde in het leven van een weeskind door hen een prachtige Eid ul Fitr-outfit te schenken en tover een mooie glimlach op hun gezicht!
94%
Verhoogd: €2820,00
Doel: €3000,00

ONZE RAMADAN FOTOGALERIJ