Doneren

Steun ons!

Lieve donateurs, beste vrienden,

De Heilige maand Ramadan staat voor de deur en iedereen weet dat er in de Ramadan goede daden vermenigvuldigen tienvoudige. Om deze redenen willen wij ons ook dit jaar hard inzetten om arme mensen te voorzien van voedselpakketten (€30,- voor een voedselpakket). Onze doel is het verspreiden van 1000 voedselpakketten. De Profeet Sallalahu 'alaihi wasalam heeft gezegd: "Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn beloning is evenveel als die van degene die vast..." (Ahmed - Sahih) Wie helpen wij? Met de steun van haar donateurs, kan Maroc Relief duizenden arme mensen voeden in deze speciale maand. De voedselpakketten worden voornamelijk verdeeld onder de meest behoeftigen zoals de allerarmsten, weduwen, wezen, ouderen, gehandicapten, vluchtelingen en slachtoffers van humanitaire rampen. Daarnaast biedt Maroc Relief Nederland de donateurs de mogelijkheid om de armen te verblijden met een geschenk of om een weeskind te sponsoren. Zakaat Al Fitr Zakaat Al Fitr is een verplichte donatie voor moslims aan het einde van de vastenmaand ramadan. Doneer vandaag nog uw zakaat Al Fitr. Maroc Relief zorg er dan samen met haar partnerorganisaties voor dat dit tijdig bij de weeskinderen, gehandicapten en ouderen in Marokko terecht komt om ook een fijne Aid Al Fitr te kunnen vieren.

Doneertip: Doneer de Eid ul Fitr Outfit na het Maghreb gebed en voor het Fadjr gebed. Hiermee vergroot je de kans dat je jouw sadaqah tijdens Laylatul Qadr doet en 1000 maal beloond wordt.

Moge Allah jullie vasten, gebeden en sadaqah accepteren!

De Profeet Sallalahu 'alaihi wasalam heeft gezegd: "Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn beloning is evenveel als die van degene die vast..." (Ahmed - Sahih)

Doneer hier!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bericht

Bedrag *