Doneren

Steun ons!

Lieve donateurs, beste vrienden,

De laatste 10 dagen van deze gezegende Ramadan maand zijn aangebroken, het einde is helaas in zicht. Laten we met zijn allen een geweldige eindsprint maken. In één van deze nachten zullen we de meest geweldige nacht van het jaar verwelkomen.

Laylatul Qadr, de nacht die beter is dan 1000 maanden. Of te wel waarin de goede daden, de gebeden, de zakaat en de donaties beter zijn dan in 1000 maanden.

Wij van stichting Maroc Relief zullen aankomende dagen geld inzamelen om tijdens Eid ul Fitr weeskinderen in Marokko te verblijden met nieuwe Eid ul Fitr Outfit. Een ieder van ons weet vast nog hoe geweldig het was als kind om met de Eid nieuwe kleding te dragen.

Zorg jij voor een grote glimlach op het gezicht van een weeskind met el Eid? Een Eid ul Fitr Outfit kost € 15, - per kind.

Doneertip: Doneer de Eid ul Fitr Outfit na het Maghreb gebed en voor het Fadjr gebed. Hiermee vergroot je de kans dat je jouw sadaqah tijdens Laylatul Qadr doet en 1000 maal beloond wordt.

Moge Allah jullie vasten, gebeden en sadaqah accepteren!

De Profeet Sallalahu 'alaihi wasalam heeft gezegd: "Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn beloning is evenveel als die van degene die vast..." (Ahmed - Sahih)

Doneer hier!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bericht

Bedrag €*