Doneer Jouw Netwerk

STEL JOUW NETWERK OPEN VOOR LIEFDADIGHEID

We leven in een tijd waarin onze netwerken belangrijker zijn dan ooit. Via sociale media zoals Facebook, Instagram en Whatsapp bereiken we duizenden mensen. Deze netwerken zijn natuurlijk van grote belang voor onze liefdadigheidsprojecten. Hoe meer mensen op de hoogte zijn, des te groter de kans is om de hulpbehoevenden van dienst te zijn.

Wil jij je inzetten voor een beter en eerlijker Marokko? Wil jij het liefst vrijwilligerswerk doen maar heb jij het te druk? Word online-vrijwilliger!

Deel onze liefdadigheidsprojecten met jouw netwerk

Via Facebook
Like onze Facebookpagina en deel onze berichten zodat ook jouw vrienden op de hoogte blijven van onze liefdadigheidsprojecten.

Via Whatsapp
Meld je aan door een bericht met “AAN” te sturen naar +316 2283 5738 , je zult onze doorstuur berichten ontvangen waarmee je jouw vrienden op de hoogte kunt houden over onze liefdadigheidsprojecten.

Via Youtube
Maak jij leuke content op Youtube en lijkt het je leuk om onze liefdadigheidsprojecten te promoten? We komen graag met je in contact. Het zou ons leuk lijken om samen content te maken over een van onze liefdadigheidsprojecten.