Veilig onderdak voor gezin omgeving Driouch

Veilig onderdak voor gezin omgeving Driouch

102.2%
€8175,00 gedoneerd van €8000,00 doel

Helpt u dit gezin in Driouch aan een veilig onderdak?

102.19% ingezameld
€8175,00 gedoneerd van €8000,00 doel
122 Donateurs

Lieve donateur,

Een tijdje geleden kregen wij een verzoek binnen die wij graag met je delen. Onze lokale partners in Driouch brachten ons op de hoogte over een gezin met kinderen dat dringend een veilig dak boven hun hoofd nodig heeft. Afgelopen maanden heeft het gezin onderdak kunnen regelen door op huizen van buurtgenoten die in het buitenland verblijven te passen. Echter lijkt hier een einde aan te komen waardoor het gezin definitief op straat zal komen.

Familie en vrienden van het gezin hebben ervoor gezorgd dat er een stuk grond beschikbaar is gesteld voor het gezin om een bescheiden huisje te bouwen. Hiermee wordt het gezin beschermd tegen de kou en alle gevaren van de straat. Daarnaast geeft het het gezin weer hoop in een beter toekomst wat met de wil van Allah ook een enorme boost zal geven aan de ontwikkeling van de kinderen.

De werkzaamheden zijn begonnen, de fundering is gelegd. De lokale aannemer heeft ons aangegeven dat we, omdat het een humanitair project is, ongeveer € 8.000,- nodig hebben om het huis te bouwen. Iedere bijdrage is dus van harte welkom!

Lieve donateur, we doen vandaag weer een beroep op uw vrijgevigheid. Helpt u dit gezin aan een veiliger en beter toekomst? Verhelpt u deze moeilijkheid voor dit gezin, en vergemakkelijkt u dit ongemak?

De profeet vrede zij met hem zeg: “Wie één van de moeilijkheden van de gelovige verhelpt, Allah zal één van zijn moeilijkheden verhelpen op de Dag der Opstanding. En Wie een ongemak (van een ander) vergemakkelijkt, Allah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn ongemak vergemakkelijken.”

Uw hulp is hard nodig. Moge Allah u rijkelijk belonen voor uw vrijgevigheid! Moge Allah al uw moeilijkheden verhelpen en uw ongemakken vergemakkelijken. Ameen!

Team Maroc Relief