Schoolspullenactie 2022

Schoolspullenactie 2022

21.2%
€582,89 gedoneerd van €2750,00 doel

Steun een behoeftig kind in Marokko, en geef het kind hoop. Met de wil van Allah zal het kind en de ouders van het kind door uw ondersteuning weer kunnen hopen op betere tijden. Hoop doet leven!

21.20% ingezameld
€582,89 gedoneerd van €2750,00 doel
23 Donateurs

Lieve donateur,

Om een kind een leven te bieden heeft het kind zorg, goed voedsel en bescherming nodig. Om een kind toekomst te bieden heeft het kind onderwijs nodig. Alle kinderen hebben ongeacht de sociale of economische situatie van de ouders, recht op onderwijs. Ook kinderen in achtergestelde gebieden in Marokko verdienen het om naar school te gaan.

Hoop doet leven

Onderwijs geeft een kind de mogelijkheid om te dromen. Dromen over een beter toekomst. Dromen over een toekomstige baan. Dromen over een eigen leven starten. Wij kennen allemaal de dromen die we hadden op de basisschool, en hoe we bevlogen konden vertellen wat wij later zouden gaan doen. En juist deze dromen zorgen voor een houvast en hoop voor het kind. Hierom willen wij samen met u, kinderen in achtergestelde gebieden in Marokko faciliteren om hun eigen droom te creëren.

Support een kind

Zoals hier in Nederland en België zijn ook de prijzen in Marokko, zoals u wellicht afgelopen zomer heeft kunnen ervaren, fors gestegen. Hierdoor is het voor nog veel meer kinderen in Marokko nog maar de vraag of zij aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. In samenwerking met onze lokale partners support Maroc Relief dit jaar kinderen door middel van het doneren van schoolspullen. Ieder kind krijgt:

  • Een schooltas;
  • Schoolspullen zoals schriften, pennen, (kleur)potloden, een etui, gum, liniaal en andere schoolspullen;
  • Schooltenue;
  • Schoolschoenen.

Voor 55 euro steunt u een behoeftig kind in Marokko, en geeft u het kind hoop. En met de wil van Allah zal het kind en de ouders door uw ondersteuning weer kunnen hopen op betere tijden.