Renovatie Huis Weduwe Ait Ourir

Renovatie Huis Weduwe Ait Ourir

39%
€3506,40 gedoneerd van €9000,00 doel

Het huis van zuster Saadia, ongeveer 40 km ten oosten van Marrakesh, waar zij met haar kinderen woont is ingestort. Help jij deze weduwe en haar kinderen aan veilig onderdak?

38.96% ingezameld
€3506,40 gedoneerd van €9000,00 doel
79 Donateurs

Het is voor velen van ons moeilijk voor te stellen hoe het is om de man des huizes te verliezen. Nog moeilijker moet het zijn wanneer er opgroeiende kinderen zijn die alle aandacht nodig hebben, en onderhouden moeten worden om iets moois van hun toekomst te maken.

De wil van Allah heeft bepaald dat dit onze zuster Saadia is overkomen. Ze moet nu met zeer beperkte middelen (voornamelijk hulp van onze zusterorganisatie) rondkomen. Daarbij is afgelopen winter haar huis ingestort. Hiermee is het laatste stukje zekerheid ook weggevallen. Zij woont met haar vier kinderen in een klein deel, wat nog niet is ingestort, van het huis. Het is een kwestie van tijd of ook dit deel zal instorten.

Zoals u kunt lezen is de nood bijzonder hoog. Gevallen zoals deze verscheuren ieder mensenhart. Met uw hulp biedt u onze zuster Saadia en haar kinderen veiligheid, privacy en misschien wel het belangrijkste weer hoop op een betere toekomst.

Lieve donateur, we doen vandaag een beroep op uw barmhartigheid. Wees barmhartig voor onze zuster Saadia en haar weeskinderen, zodat Allah barmhartig met u zal zijn.

De Profeet ﷺ zei:
“Wees barmhartig tegen degenen op aarde, dan zal degene boven de hemelen (Allah) barmhartig zijn met jullie.”

Moge Allah u rijkelijk belonen voor uw barmhartigheid! Moge Allah barmhartig zijn met u en uw geliefden op de Dag dat alleen Zijn barmhartigheid ons kan redden. Ameen!