Ramadan Pakketten 2020

Ramadan Pakketten 2020

79.8%
€7184,80 gedoneerd van €9000,00 doel

“Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn zonden worden hierdoor vergeven. Hij zal worden gered van het Vuur en zijn beloning is evenveel als die van degene die vast zonder dat er iets van de beloning van de vastende af gaat.”

79.83% ingezameld
€7184,80 gedoneerd van €9000,00 doel
106 Donateurs
Campagne is geëindigd

Ramadan is bij uitstek de maand van solidariteit. Een maand waarin wij extra stil staan bij de behoeftigen onder ons. Dit jaar komt de Ramadan in een periode van wereldwijde onzekerheid. De maatregelen die door de overheden zijn genomen omwille van de gezondheid van de burgers zullen ervoor zorgen dat dit een Ramadan wordt die wij nooit meer zullen vergeten.

In deze onzekere tijden is de vraag naar hulp extra groot. Gezinnen in Marokko die vorige Ramadan met een bescheiden inkomen hun boodschappen konden betalen zullen door de lockdown hiertoe niet in staat zijn. Met een donatie van € 30,- zorgen wij ervoor dat een behoeftige gezin voorzien is van de ingrediënten om iftar-maaltijden te kunnen maken.

De beloning voor het mogelijk maken van de iftar is gigantisch. De profeet vrede zij met hem zegt: “Degene die een vastende voedt bij het verbreken van het vasten, zijn zonden worden hierdoor vergeven. Hij zal worden gered van het Vuur en zijn beloning is evenveel als die van degene die vast zonder dat er iets van de beloning van de vastende af gaat.”