Dagelijks Iftar voor daklozen in Marrakesh – 2024

Dagelijks Iftar voor daklozen in Marrakesh – 2024

78.2%
€2815,00 gedoneerd van €3600,00 doel

Dit jaar ondersteunt Maroc Relief dak- en thuislozen met een maand lang gratis iftarmaaltijden die aangeboden worden door onze lokale partnerorganisatie.

78.19% ingezameld
€2815,00 gedoneerd van €3600,00 doel
68 Donateurs

Lieve donateur,

De maand van liefdadigheid is begonnen. Gedurende deze maand was de profeet, vrede zij met hem, het meest vrijgevig. In navolging van zijn leer, vrede zij met hem, steunen wij dit jaar weer een prachtig project in Marrakesh. Een liefdadigheid waarmee u direct verschil kunt maken.

Dit jaar steunen wij weer dak- en thuislozen in Marrakesh met een maand lang gratis iftar-maaltijden die aangeboden worden door onze lokale partnerorganisatie.

Dagelijks krijgen de bezoekers van deze iftartafels een iftar bestaande uit dadels, eieren, brood, harira-soep, fruit, chebakia, thee en melk.

De profeet vrede zij met hem leert ons in de bekende overlevering: “Wie een vastende voedt zal dezelfde beloning ontvangen als de vastende persoon, zonder dat dit de beloning van de vastende persoon zal verminderen.” Sahieh Boekhari.

Helpt u ons om deze broeders en zusters, die niemand anders hebben, aan een zorg minder tijdens deze gezegende maand.

Naast dat u met uw donatie ervoor zorgt dat de vastenden een iftarmaaltijd heeft, zorgt u met uw donatie ook ervoor dat de deelnemers tijdens de iftar ook gezelschap hebben.

Voorziet u deze Ramadan een dak- of thuisloze broeder of zuster van iftarmaaltijden?

Moge Allah barmhartig zijn met u en uw geliefden op de Dag dat alleen Zijn barmhartigheid ons kan redden. Moge Allah uw barmhartigheid voor degenen op de Aarde belonen met een onvoorwaardelijke toegang tot het paradijs. Ameen!

Team Maroc Relief